Inshared hondenverzekering afsluiten? Hier vind je meer informatie over een hondenverzekering bij Inshared. Vergelijk de hondenverzekering van Inshared met andere verzekeraars, en stap over. Kies je voor een hondenverzekering van Inshared, dan kan je de volgende voordelen verwachten:

  • Dekking in het buitenland
  • Advertentie bij vermissing
  • Hoge vergoeding per jaar
  • Drie keuzes

-> Inshared hondenverzekering afsluiten

De hondenverzekering van Inshared geldt natuurlijk in Nederland, maar ook als je binnen Europa op vakantie bent, zal deze verzekering gelden. De medische kosten die Inshared vergoedt, lopen op tot maximaal 3500 euro per jaar. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit drie verschillende basisverzekeringen (ook waarin je de medische kosten in tweeën verdeelt met Inshared), en helpt Inshared je met het plaatsen van een advertentie bij eventuele vermissing.

Soorten hondenverzekeringen

De hondenverzekeringen (of dierenverzekeringen) die Inshared aanbiedt, zijn de volgende drie:

  • Huisdier & Ongeval
  • Huisdier & Zorg 50%
  • Huisdier & Zorg 100%

De eerste van de drie is de meest standaard, en zal de minste dekking hebben. Het verschil tussen die laatste twee, is het bedrag dat je betaalt. Zo zal je bij 50% de helft van de medische kosten zelf betalen, en vergoedt de verzekeraar de andere helft. Bij de 100% zal de verzekeraar de kosten, die gedekt zijn, vergoeden. Als men besluit om een verzekering voor de hond af te sluiten, dan is dat vak om zelf niet voor de eventuele hoge kosten op te hoeven draaien. Daarom kiezen ook veel eigenaren voor de 100% regeling. Voor meer informatie hierover, kan je terecht bij Inshared zelf.

Wachttijd en eigen risico bij Inshared

Mocht je nu besluiten om een hondenverzekering af te sluiten bij Inshared, dan geldt daar een wachttijd van 30 dagen op. Deze wachttijd geldt voor de kosten die het gevolg zijn van ziekten of klachten in de eerste 30 dagen. Mocht je hond een ongeval in de periode krijgen, dan geldt de wachttijd niet. Er geldt bij Inshared geen wachttijd voor Huisdier & Ongeval.

Het eigen risico wil per verzekeraar nog wel eens verschillen. Bij sommige verzekeraars betaal je een vast bedrag per behandeling, bij de ander betaal je een percentage. Inshared behoort tot de laatste groep. Daar hanteren ze een eigen risico van 15%. Mocht je gekozen hebben voor de verzekering Huisdier & Zorg 50%, dan betaal je geen eigen risico. Dat zit dan al verwerkt in de 50% die je sowieso zelf moet betalen.

Inshared hondenverzekering afsluiten? Kijk hier voor meer informatie.