Petplan hondenverzekering vergelijken en afsluiten? Hier lees je meer informatie over de hondenverzekering van Petplan, en kan je de mogelijkheid krijgen om een hondenverzekering bij Petplan af te sluiten. De hondenverzekering van Petplan onderscheidt zich op de volgende punten:

  • Ruime wereldwijde ervaring
  • Vergoedt ruim 1000 operaties
  • Snelle uitkering
  • Vrije dierenartskeuze

Petplan heeft wereldwijd al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huisdier en hondenverzekeringen. Daarom weten ze als geen ander wat de hond en het baasje wilt. Al in het basispakket worden ruim 1000 operaties vergoed, welke ook nog eens snel uitgekeerd worden. Daarnaast biedt Petplan vrije keuze van de dierenarts aan.

Hondenverzekeringen bij Petplan

Als je besluit om te kiezen voor een hondenverzekering van Petplan, dan heb je de keuze uit drie verschillende pakketten: Basis, Plus en Totaal. Deze zullen allemaal van elkaar verschillen op het gebied van dekking en premie. Hier zullen wij deze pakketten met elkaar vergelijken, om zo een beter beeld te krijgen van een Petplan hondenverzekering.

Basis: Het Basispakket levert het minste van allemaal, maar toch zullen ruim 1000 operaties vergoed worden. Bij dit pakket krijg je tot maximaal 3000 euro per jaar aan vergoedingen. Fysiotherapie, gedragstherapie, consult en diagnostiek zullen voor 50% vergoed worden.

Plus: Het Pluspakket biedt hetzelfde aan als het basispakket, maar is dan wat uitgebreider. Zo krijg je per jaar maximaal 4000 aan vergoedingen, en worden fysiotherapie, gedragstherapie, consult en diagnostiek voor 75% betaald door Petplan. Daarnaast is de hond ook verzekerd tegen o.a. het gebit MRI/CT-scan, dierenambulance en de ziektekosten binnen Europa.

Totaal: Het moge geen verassing zijn dat het Totaalpakket het meest uitgebreide pakket binnen Petplan is. Deze bouwt weer verder op de vorige pakketten. Zo worden fysiotherapie, gedragstherapie, consult en diagnostiek nu voor 80% vergoed, en zal je tot maximaal 5000 euro per jaar terug kunnen vorderen. Daarnaast krijg je een preventief budget van 60 euro voor de hond.